Начало / Продукти

Термо декинг

Боров декинг / Pine Deck

Боровото дърво, което от векове е най-широко използваното дърво, осигурява оптимално предимство в допълнение към уникалната си красота както и след процеса на обработка. Откроява се, като най-идеалното и икономично решение за онези, които обичат традиционното и които не могат да се откажат от естествения вид благодарение на своята обич към природата.

Допринасяме и допълваме традиционните рещеня за декинг настилка за вашите площи с иновативно решение.Галерия

       
                 
                 

Цени

Шик, естетика и красота

За тези, които предпочитат да бъдат стилни с екзотично докосване на естественото дърво, предлагаме продукт, с който те могат да променят своя облик на живот я продуктите на Декинг България - Iroko Deck.(ИРОКО ДЕКИНГ)

Дървото iroko, е много издръжливо в естествената си форма, придобива много свойства в процеса на прилаганата термо обработка.

Термо дървото Iroko Deck (ИРОКО ДЕКИНГ), е проектирано като заместител на тропическото дърво Teak (ТИК), осигурява баланс между цена и качество на продуктите.

Не потъмнява във времето, поради изчезването на влагата в процеса на термо обработка.

Галерия

       
                 
             

Цени

Стилни и практични

Ако търсите материал, стилен, екологичен, здрав, издръжлив и лесен за сглобяване, демонтаж, поддръжка и почистване, плочките на Декинг България са изработени от 100% естествен материал за вас. Тази специална термо дървесина Karo Deck, е монтирана върху полиетиленова пластмаса с висока плътност и с винтове от неръждаема стомана. Това повлиява и предотвратява натрупването на вода под дървесината след намокряне и така се предотвратява всякакви процеси предизвикани от допира на двата материала. Благодарение на специално произведената система за кликване, монтажът е лесен и практичен. Спестява ви време, прах при рязане, замърсяване и смущаване на околните. Бързото и практично разглобяване ви позволява лесно да преместите вашите плочки при промяна на местоживеенето ви. Плочките от естествена дървесина на Декинг България имат широко приложение- около басейн, балкони, тераси, градини, пътеки, дворове, сауни, спа, кафенета-барове и ресторанти. Те са стилни и практични и могат да намерят приложение и в закрити пространства и интериорни решения.

Галерия

         

Цени

Дървесината с множество приложения

Пепел Дървесината или Ash Deck (Термо ясен) от Декинг България се откроява със своя естетичен вид, дълъг живот и издръжливост при употреба на открито. При процеса на термообработка, се повлиява биологичната устойчивост на материала и превръща ASH DECK издръжлив на биологичните процеси. Има данни за устойчивост на биологичните процеси цели 25 години. Ash Deck придава стойност на пространствата с уникалния си кафяв цвят и осигурява оптимални резултати със своите технически характеристики.

Продуктът Ash Deck е най-добрата алтернатива за пространства с интензивна употреба на открито поради своята твърда структура. Продуктът Ash Deck ще бъде незаменим ако искате да подчертаете красотата на вашите външни пространства.Галерия

       
                 
           

Цени

WPC Декинг Дилъри Сертификати

WPC декинг системи

"България Декинг" EООД е фирма, фокусирана в развитието на българската икономика и има голям обем от професионални и съвременни производствени технологии и оборудване, тя носи капацитет от 20000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година.

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

За връзка с нас

Адрес: 1111 София, ж.к. Гео Милев, ул. Манастирска 33, ет.1, ат. 5

Производствена база: с. Равно поле, Промишлена зона „Верила“

Телефон: +359 888 95 46 09

Емайл: kalin[at]buldecking.bg

Карта Запитване

Запитване за продукт

Име*:

E-mail*:

Телефон:

Фирма:

Адрес:

Запитване*:
Анти-спам код: