Начало / Приложение

Приложение

Продуктите произведени от WPC имат невероятно богат избор за приложение . Ето и по разпространените  от тях:

ДЕКИНГ – подови покрития 

От английски се превежда, като настилка, украса, платформа или така наречените подови покрития и най-разпространените са тип дъска и тип плочки.

  • тип "дъска" – за него е характерно, че с помощта на подходяща решетъчна скара може да се дистанцира от повърхността на терена, на каквато височина желаем.

Разбира се начина на монтиране на дъските към скарата е строго специфично и ние ги предлагаме в комплект с съответните крепежни елементи.

  • тип "плочка" – този вид настилка е изключително лесен за монтаж и не се нуждае от по специфични инструменти или знания за да се монтира.САЙДИНГ – фасадни облицовки

Използва се за декоративно стенно покритие на фасади и вертикални повърхности. Те могат да се конфигурират и съчетават по различни начини в зависимост от предпочитанията на клиента или заложения проект.

Монтажа се осъществява посредством конструктивни елементи, разработена от специалисти инженери за съответния проект и отговарящи на определената географска ширина и климатични условия.СЕЙЛИНГ – декоративни тавани

Интериорни декоративни таванни решения и системи разработени от нашата фирма. Целта им е да се вкара естетика и колорит при таваните. И не на последно място да прикрие несъвършенствата в строителство.

Garden Equipment - градински мебели и решения

Възможностите за приложение на WPC продуктите в градини, паркове или задния двор на вашата къща са изключително много и разнообразни: (парапети, пейки, маси, беседки, навеси, саксии, кашпи, кошчета за отпадъци, градински лампи или др.)

Дизайна, идеите и оформлението може да бъде абсолютно индивидуално или да бъде избрано от нашия  каталог.


Изключителната UV и влагоустойчивост на материала определя и неговото екстериорно приложение – басейни, малки пристанища, алеи, тераси, балкони и много други. 

В съвременния свят всеки се стреми към съвършенството , пренасяйки своите идеи и виждания в дома и бита.  „България Декинг ЕООД“ e новаторска фирма, която следи световните тенденции в строителството и разработва нови продукти и тяхното приложение, ние ще се постараем да превърнем вашите мечти в реалност.

WPC Декинг Дилъри Сертификати

WPC декинг системи

"България Декинг" EООД е фирма, фокусирана в развитието на българската икономика и има голям обем от професионални и съвременни производствени технологии и оборудване, тя носи капацитет от 20000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година.

WPC Продуктите предлагани от "България Декинг" EООД са преминали през десет различни продуктови изпитания в последните години. Ние сме екологично отговорна компания и ще работим за намаляване на зависимостта от дървесина за производство на екологично чисти продукти.

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

За връзка с нас

Адрес: 1111 София, ж.к. Гео Милев, ул. Манастирска 33, ет.1, ат. 5

Производствена база: София област, село Локорско

Телефон: +359 899 19 77 19

Емайл: kalin[at]buldecking.bg

Карта Запитване

Запитване за продукт

Име*:

E-mail*:

Телефон:

Фирма:

Адрес:

Запитване*:
Анти-спам код: