Начало / Почистване поддръжка

Почистване поддръжка

Подходящ за:

Основно почистване на WPC (Композитен дървесен материал), както и resysta и поли ратан повърхности. Специално разработеният WPC CLEANER премахва атмосферно замърсяване, водорасли, побеляване, грес, маслено и други видове замърсяване. Този екологично съобразен концентрат за почистване дори премахва мръсотията от вълнички, пукнатини и вдлъбнатини.

Приложение/Третиране:

  • Работна температура от +8 ° C.
  • Времето за съхнене след приложение е приблизително 12-24 часа.
  • След изсушаване, третирайте WPC отново, например с препарата за импрегниране.
  • Действа различно на различните повърхности. Тествайте на незабележимо място.

В зависимост от степента на замърсяване, приложете WPC CLEANER в чист вид или разреден с вода при максимално съотношение 1:10 върху предварително намокрената WPC повърхност и оставете да кисне в продължение на около 3-5 минути. След това използвайте четка и парцал за почистване за отстраняване на водата. Не позволявайте на WPC CLEANER да изсъхне, а по-скоро работете на зони, вместо да третирате цялята повърхност наведнъж. Премахнете излезналата мръсотия и изплакнете с прясна вода. Процес се повтаря, ако е необходимо. След прилагане WPC CLEANER и достатъчно време за съхнене на около 12-24 часа, отново се обработва WPC, например с WPC IMPREGNITION с цел предотвратяване на побеляване или изветряне и повторно замърсяване.

Употреба:

Приблизително 15-80 мл на m2, т.е. 1 литър WPC CLEANER покрива приблизително 12-65 m2 повърхност на слой.

Съхранение:

На хладно място, без да се допуска замръзване. Издържа 3 години, когато не е отваряно.

Съставки:

Вода, <5% анионни тензиди, <5% нейонни тензиди, соев лецитин, <5% фосфати, butyldiglycol.

Важно:

Дръжте WPC CLEANER далеч от хранителни продукти и храни за животни. При пръскане, не вдишвайте мъглата. В случай на контакт с кожата или очите, изплакнете с чиста вода. Ние препоръчваме носенето на гумени ръкавици по време на полагането. S2: Пазете от деца. Може да предизвика алергични реакции. Рециклирайте само празни контейнери. Сухи остатъци могат да се изхвърлят в битови или строителни отпадъци. Изхвърлете течни остатъци в пункт за събиране на отпадъци от бои. ASN №:. 070 699 260 100 002 СБХ, Giscode GG10..

Разнери на опаковката:

1 литър, 2.5 литра, 5 литра, 10 литра и по-големи.

Подходящ за:

Импрегниране на WPC (Композитен дървесен материал), както и resysta поли ратан повърхности. WPC IMPREGNATION е силно проникващ, бистър и подходящ за всички WPC повърхности. Изработен от естествени масла, продуктът импрегнира WPC повърхности с отворени пори и подобрява тяхното времева и UV устойчивост, както и тяхната устойчивост срещу мръсотия и битови течности.

Приложение/Третиране:

  • Повърхността трябва да бъде незамръзнала, почистена, без прах и суха.
  • Предварителна обработка с WPC CLEANER премахва водорасли, грес, земя и други видове на замърсяване.
  • Температура на приложение (включително сушенето) от +8 ° C.
  • Действа различно на различните повърхности. Тествайте на незабележимо място. Пробните слоеве са абсолютно необходими.

Нанесете WPC IMPREGNATION L два пъти с помощта на четка, валяк или кърпа или пистолет (междинно сушене около 12 часа). Продуктът може да бъде положен повторно след около 8-12 часа съхнене. При мокро и студено време, времето на сушене може да бъде по-дълго. Поддръжка когато е необходимо.

Употреба:

Приблизително 50 мл на m2, т.е. 1 литър WPC IMPREGNATION покрива приблизително 20 m2 в зависимост от структурата на повърхността. При накъдрена повърхности, използването количество може да бъде двойно или тройно.

Почистване:

Почистете всички инструменти, с помощта на разредител.

Съхранение:

На хладно място, без да се допуска замръзване. Издържа 3 години, когато не е отваряно. След като отворите контейнер, прехвърлете съдържанието в по-малък контейнер като не допускате да влиза въздух и го използвате скоро след това.

Съставки:

Подсилени естествени масла и восъци, деароматизирани въглеводороди, пигменти, ако е оцветен, добавки за изсъхване.

ВАЖНО:

Когато използвате няколко контейнера с различни партидни номера, смесете заедно в по-голям контейнер. Разбъркайте съдържание преди и по време на употреба. S2: Пазете от деца. Може да предизвика алергични реакции. Рециклирайте само празни контейнери. Сухи остатъци от материала могат да бъдат изхвърляни с битови отпадъци или строителство отпадъци. Изхвърлете течни остатъци в пункт за събиране на отпадъци от бои. ASN №:. 120112.

Пакет с размери

0,75 литра, 2,5 литра, 10 литра и 30 литра.

WPC Декинг Дилъри Сертификати

WPC декинг системи

"България Декинг" EООД е фирма, фокусирана в развитието на българската икономика и има голям обем от професионални и съвременни производствени технологии и оборудване, тя носи капацитет от 20000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година.

WPC Продуктите предлагани от "България Декинг" EООД са преминали през десет различни продуктови изпитания в последните години. Ние сме екологично отговорна компания и ще работим за намаляване на зависимостта от дървесина за производство на екологично чисти продукти.

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

За връзка с нас

Адрес: 1111 София, ж.к. Гео Милев, ул. Манастирска 33, ет.1, ат. 5

Производствена база: София област, село Локорско

Телефон: +359 899 19 77 19

Емайл: kalin[at]buldecking.bg

Карта Запитване

Запитване за продукт

Име*:

E-mail*:

Телефон:

Фирма:

Адрес:

Запитване*:
Анти-спам код: