Начало / За Нас

За Нас

“Декинг България“ EООД фирма със значителен опит в производството и монтажа на декинг настилки от композитно  WPC дърво както и настилки от естествени дървесни материали. Фирмата е фокусирана в развитието на българската икономика и притежава голям обем професионални и съвременни производствени технологии и оборудване. Стремежът ни е капацитет от 30 000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година на конкурентна цена.

Ние сме екологично отговорна компания и работим за намаляване на зависимостта от дървесина в масовото производство като се фокусираме в производството рециклируеми  екологично чисти продукти.

WPC продуктите са се наложили, като незаменим материал с високо качество, естетика, устойчивост на износване и отлични характеристики, доказвайки по безспорен начин нуждата от навлизането на модерните технологии в нашия дом. WPC продуктите намират интериорно и екстериорно приложение в най-различни сфери на дизайна - къщи, хотели, болници, обществени гради, стадиони, паркове, градини, аквапакове, пристанища и др. Нуждата от запазването на чиста нашата планета и природа изисква използването на ЕКО продукти с марката на “Декинг България“ EООД.

Ние държим изключително много на качеството и имаме изградена система за управление ISO9001. Изготвяме също така система за управление и опазване на околната среда ISO14001 и в съответствие с всички европейски нормативи - сертификат CE.

 

 

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

Какво е WPC

Производство на декинг на ниски цени

Композитния дървесен материал (известен и със съкращението WPC (Wood Plastic Composite) е материал, създаден на базата на отпадъчна дървесина и полимерни продукти.

Композитния дървесен материал (WPC) е комбинация от високо рафинирани дървесни влакна и полимерни смоли (РР,РЕ). При него дървесните влакна са капсулирани в полимер, което прави материала твърд и значително намалява неговото топлинно разширение. Благодарение на този състав, WPC се радва на едни от най-добрите качества на дървото и пластмасата. Има идиентичен външен вид, като естественото дърво, но с далеч по-висока издръжливост и качества.

За масовото му производство се използва рециклирана дървесина от дъскорезните и дървопреработвателните фабрики, полимерен продукт – поливинилхлорид (PVC), полиетилен (HDPE), полипропилен (PP), Акрилонитрил-бутадиен-стирен (ABS) и някои други видове термопласти. Рецептурата включва и различни добавки за стабилност и устойчивост и цвят - UV и антиоксиданти, антимухъл агенти, пигменти и др.

Предимства

Buldecking - качествени материали на достъпни за декинг цени

Използваната от нас инженерна формула за полимерни смоли и промишлено рафинирани естествени дървесни влакна, подобрява естетиката и трайността на крайния WPC продукт. Той също така e с UV стабилизирани цветове и антиоксиданти, което премахва необходимостта от боядисване, импрегниране или шлайфане.

За производството на  WPC  декинг ние използваме първичен и рециклиран полимер, към когото влагаме и рециклиран WPC материал. Благодарение на това декларираме своята съпричастност към опазване на околната среда и глобалната тенденция за рециклиране на материалите.

Предимства на WPC продуктите:

  • Лесна поддръжка;
  • Влагоустойчивост - не абсорбира влагата;
  • Липса на деформация при големи температурни разлики;
  • Не благоприятства развитието на гъбички, мухъл, термити и вредни за дървесината насекоми;
  • Отлична еко алтернатива с качество и ефект на естествената тропическата дървесина.

И НАЙ-ВАЖНОТО - НИСКИ ЦЕНИ!!!

Природа

Освен екологично чист, произвеждания от нас декинг е и на много достъпни цени.

Един от най-големите заплахи за човечеството несъмнено е неограничена експлоатация на природните ресурси на Земята. Едно от тези средства е запазването на тропическите гори и вековните дървесни видове. Традиционното използване на дървесина е довело до влошаване на околната среда.

Нашите екологични строителни материали са съставени от възобновяеми продукти. Те не увреждат природата по време на производствения процес.

WPC Декинг Дилъри Сертификати

WPC декинг системи

"България Декинг" EООД е фирма, фокусирана в развитието на българската икономика и има голям обем от професионални и съвременни производствени технологии и оборудване, тя носи капацитет от 20000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година.

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

За връзка с нас

Адрес: 1111 София, ж.к. Гео Милев, ул. Манастирска 33, ет.1, ат. 5

Производствена база: с. Равно поле, Промишлена зона „Верила“

Телефон: +359 888 95 46 09

Емайл: kalin[at]buldecking.bg

Карта Запитване

Запитване за продукт

Име*:

E-mail*:

Телефон:

Фирма:

Адрес:

Запитване*:
Анти-спам код: