Начало / За Нас и WPC

За Нас и WPC

WPC Продуктите предлагани от “България Декинг“ EООД са преминали през десет различни продуктови изпитания в последната една година.

Те са се наложили, като незаменим материал с високо качество, естетика, износо-устойчивост и отлични характеристики доказвайки по безпорен начин нуждата от навлизането на модерните технологии в нашия дом. WPC Продуктите имат интериорно и екстериорно приложение във всички сфери на дизайна (къщи, хотели, болници, обществени гради, стадиони, паркове, градини, аквапакове, пристанища и др. Нуждата от запазването на чиста нашата планета и природа налага използването на  ЕКО продуктите с марката на “България Декинг“ EООД.

Ние ценим качеството много и в момента изграждамеме система за управление ISO9001. Изготвяме също така система за управление и опазване на околната среда ISO14001 и в съответствие с всички европейски нормативи - сертификат CE.

“България Декинг “ EООД  е млада фирма, фокусирана в развитието на българската икономика,и  има голям обем от професионални и съвременни производствени технологии и оборудване, тя носи капацитет от 20000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година.

Ние сме екологично отговорна компания и ще работим за намаляване на зависимостта от дървесина за производство на екологично чисти продукти.

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

 

WPC- Wood Plastic Composite

Производство на декинг на ниски цениКомпозитния дървесен материал (известен и със съкращението WPC (от Wood Plastic Composite) е композитен материал, създаден на базата на дървесина и полимерни продукти.

За масовото му производство се използва рециклирана дървесина от дъскорезните и дървопреработвателните фабрики, полимерен продукт – поливинилхлорид (PVC), полиетилен (HDPE), полипропилен (PP), Акрилонитрил-бутадиен-стирен (ABS) и някои други видове термопласти. Рецептурата включва и различни добавки за стабилност и устойчивост и цвят - UV и антимухъл агенти, пигменти и др.

Композитния дървесен материал (WPC) е комбинация от високо рафинирани дървесни влакна и полимерни смоли (РР,РЕ). При него дървесните влакна са капсулирани в полимер, което прави материала твърд и значително намалява неговото топлинно разширение. Благодарение на този състав, WPC се радва на едни от най-добрите качества на дървото и пластмасата. Има идиентичен външен вид, като естественото дърво, но с далеч по-висока издръжливост и качества.

Предимства

Buldecking - качествени материали на достъпни за декинг цениИзползваната от нас инженерна формула за полимерни смоли и промишлено рафинирани естествени дървесни влакна, подобрява естетиката и трайността на крайния WPC продукт. Той също така e с UV стабилизирани цветове, което премахва необходимостта от боядисване, импрегниране или шлайфане.

Ние никога не използваме рециклирана полимерна пластмаса, докато всички наши продукти са 100% рециклируеми.

Предимства на WPC продуктите:

  • Лесна поддръжка;
  • Не абсорбира влагата - влагоустойчивост;
  • Не се деформира при големи температурни разлики;
  • Не развива  (гъбички , мухъл ,термити и вредни за дървесината насекоми);
  • Отлична еко-алтернатива с качество и ефект на естествената тропическата дървесина.

И НАЙ-ВАЖНОТО - НИСКИ ЦЕНИ!!!

Природа

Освен екологично чист, произвеждания от нас декинг е и на много достъпни цени.Един от най-големите заплахи за човечеството несъмнено е неограничена експлоатация на природните ресурси на Земята. Едно от тези средства е запазването на тропическите гори и вековните дървесни видове.

Традиционното използване на дървесина е довело до влошаване на околната среда.

Нашите зелени строителни материали са съставени от възобновяеми продукти. Също така, те не увреждат природата по време на производствения процес.

Нашите WPC продукти са незамърсяващи и нетоксични и са далеч с по-ниски показатели от европейските екологични стандарти. Също така не се отделят вредни отпадъци и отровни газове по време на  производствения процес. Ниското ниво на шум при еко-производството е съобразено с изискваниата на Българското и Европейско законодателство.

Ние сме екологично отговорна компания и гарантирано работим за намаляване на зависимостта от дървесина за производство на екологично чисти продукти.

WPC Декинг Дилъри Сертификати

WPC декинг системи

"България Декинг" EООД е фирма, фокусирана в развитието на българската икономика и има голям обем от професионални и съвременни производствени технологии и оборудване, тя носи капацитет от 20000 кв.м. WPC декинг и еквивалентни продукти всяка година.

WPC Продуктите предлагани от "България Декинг" EООД са преминали през десет различни продуктови изпитания в последните години. Ние сме екологично отговорна компания и ще работим за намаляване на зависимостта от дървесина за производство на екологично чисти продукти.

Добре дошли в една чиста, модерна и красива България!

За връзка с нас

Адрес: 1111 София, ж.к. Гео Милев, ул. Манастирска 33, ет.1, ат. 5

Производствена база: София област, село Локорско

Телефон: +359 899 19 77 19

Емайл: kalin[at]buldecking.bg

Карта Запитване

Запитване за продукт

Име*:

E-mail*:

Телефон:

Фирма:

Адрес:

Запитване*:
Анти-спам код: